Toisen asuntovaunumatkamme teimme noin 40km päähän kotoamme Hietasaaren SF-caravan alueelle. Hietasaaressa oli treffitapaaminen heinäriehan merkeissä. Tallaisia teemallisia treffitapaamisia on Hietasaaressa 5/vuosi. Treffimaksua peritään 10e normaalin 12e/vrk maksun lisänä.

669491.jpg

Heinäriehassa oli järjestetty mukavaa menoa ja touhua koko perheelle. Suuri kiitos siitä alueen isännille ja aktiivisille alueen caravaanareille. Ohjelmassa oli tulokahvitus, sanunomista, uimista, karaoketanssit, lauantaina tanssit Pavilla Juhani Merikosken yhtyeen tahdissa, lapsille ja nuorille discoilua, nännikuminheittoa, pullonheittoa, pyrstöhärvelinheittoa, kivenheittoa, keilapeli, Jyväscaravanin vaunuesittely, sammuttimien huoltoa, luontopolku. Mukavana lisänä saimme edullisesti leikkuuttaa hiuksemme vielä parturiopiskelijalla.


158740.jpg

Pystytimme ensimmäistä kertaa vaunuumme kesäteltan. Mieheni apuun riensivät sitä pystyttämään isäni, siskoni mies ja alueen isäntäkin kävi välillä antamassa vinkkejä. Kesäteltta on hieno ja antaa hyvin lisätilaa isolle ja vilkkaalle perheellemme. Sateenkin sattuessa voi teltassa istuskella "pirtinpöydässämme", kuulostella ropinaa, hörppiä piristykseksi kahvia ja katsella ikkunoista luontoa tai vaikka toisen vaunuilijan touhuja jos se sattuukin olla  näkymänä :)

Hietasaaressa vaunuili myös vanhempani ja sisareni perhe. Vietimme siellä yhdessä mukavan ja rentouttavan viikonlopun.