HYVÄÄ JUHANNUSTA!
735144.jpg

Tässäpä kuvasarjassa ensin perheemme pienin matkaanlähtijä hamsterimme Nöpö. Nöpö mussuttaa banaania matkustuskoppinsa päällä. Näin jaksaapi lähteä kopissaan autoon nukkumaan tyttären jalkatilaan.

735106.jpg

Perillä Kuninkaanlähteellä Nöpö pääsi vaunun lattialle isompaan koppiinsa. Suurimman osan juhannuksesta Nöpö kylläkin vietti vaunumme telttakatoksessa, koska ilma oli niin lämmin, suorastaan helteinen :)

735120.jpg

735130.jpg

Lapset keksivät laittaa Nöpön camping-tuolin juomapidikkeeseen :)

Vietimme siis juhannuksen 20.6.-24.6. meille ihka uudessa Kuninkaanlähde caravanpaikassa. Myös sisareni perhe ja heidän tuttavaperheensä liittyivät seuraamme 21.6.
Kuninkaanlähde on suuri alue ja jussina sinne tuli yli 400 vaunua/autoa. Olimme kuulleet, että paikka on suosittu ja pitihän se kokoea ja nähdä sitten omin silmin. Sillä fiiliksellä lähdimmekin sinne, että tänä jussina ei tarivtse olla hipihiljaista vaan ympärillä saa olla menoa ja meininkiä.

735156.jpg

Tässä alueen yläosasta otettu kuva eli vaunua ja autoa oli vierivieressä.

735148.jpg

Meidän vaunupaikka laitettiin mäntyjen väliin.

735146.jpg

735143.jpg

Pienimmäinen poikamme kurvaili onnellisena pyörällään.

735160.jpg

Maauimala altaineen, liukumäkineen ja auringonottonurmineen oli todella kiva paikka helteisessä säässä. Siellä tuli vietettyöä joka päivä aikaa.

735170.jpg

Osallistuimme myös alueen ohjelmatarjontaan mm. tikkakisaan, luomtopolkuun, discoon, tansseihin, joissa solisteina Risto Nevala ja toisena päivänä Kati Fors. Lisäksi lauantain viihdyttäjänä oli Juha Laitila. Hänen esiintyessään eri hahmoina saimme nauraa makeat naurut. Lapset olivat silläaikaa katsomassa taikuri Timo Tiikkaista.

Kokonaisuudessaa mukava juhannus ja kiva caravanpaikka.
Kotimatkalla jäimme yöksi vielä Tuurin ostoskeskuksille. Siellä yövyimme parkkipaikalla ja seuraavan päivän shoppailimme.